Huisartsenpraktijk Minken

Medisch Centrum Noord

Te bereiken van 8:00 tot 17:00

PATIENTENOMGEVING

Voor herhaalrecepten / afspraken / eConsult

OVER ONS

 

Destijds begon zij in de chirurgie en na de specialisatie in de huisartsgeneeskunde heeft zij van 2009-2011 een master-coaching gedaan in NLP/Transactionele Analyse/Systemisch Werk.

 

Naast haar werk in de praktijk heeft zij van 2001 - 2007 aan de huisartsopleiding in Leiden gewerkt en van 2009 - 2012 aan de Kaderopleiding Ouderengeneeskunde in Leiden. Momenteel werkt zij samen met dokter Minken in de huisartsenpraktijk de Lange en Minken en is zij supervisor voor de triagisten van de Huisartsenpost.

 

Dokter de Lange spreekt engels, duits, frans en italiaans.

 

Bijzondere interessegebieden omvatten de interne geneeskunde, reizigersgeneeskunde en sportgeneeskunde. Tevens is dokter Minken coordinator van de longzorg (astma/copd) binnen de praktijk.

 

Dokter Minken spreekt engels.

WERKDAGEN

Dokter de Lange werkt op maandag, woensdag en donderdag. Dokter Minken op dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt vanzelfsprekend bij beide artsen terecht op het spreekuur. Geef indien gewenst uw voorkeur aan bij het maken van een afspraak.

 

MEDEWERKERS

Tot uw dienst staan de volgende medewerkers:

I. Minken
Huisarts

Dokter minken is geboren in Papua Nieuw Guinea als zoon van een tropenarts. Hij is opgegroeid in Limburg en studeerde in Leiden. Hij woont daar met veel plezier met zijn vrouw, dochter van 5 en zoon van bijna 2.

Linda van der Voort-Rietdijk
Doktersassistente

Geboren, getogen en met man en twee zonen wonend in Leimuiden. Sinds 10 jaar met veel plezier werkzaam in de praktijk, 3 dagen in de week.

Cheryl Verzaal
Doktersassistente

Ik ben geboren in Leiderdorp en woon in Hoogmade. Juni 2014 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Deze opleiding heb ik gevolg op het ID college in Leiden. Vanaf Januari 2016 werk ik in de praktijk van dokter de Lange en dokter Minken.

Annemieke Peters-Sizoo
Praktijkondersteuner

Annemieke is onze praktijkondersteuner voor de patienten met suikerziekte, hart- en vaatziekten, longziekten en ouderenzorg.

Fieke Smit
Praktijkondersteuner GGZ

Fieke is onze praktijkondersteuner voor mensen met psychische klachten.

SAMENWERKINGSVERBANDEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit onderdeel wordt nog ingevuld met uw vragen.

E. de Lange
Huisarts

Dokter de Lange is geboren op Sumatra in Indonesie. Zij doorliep het gymnasium in Zeist en in Breda, waarna zij in 1973 in Leiden geneeskunde ging studeren en de huisartsenopleiding afrondde. In december 1985 startte zij de huisartsenpraktijk in de Bronkhorststraat. Dokter de Lange woont met haar man met veel plezier in Leiden.

Hulp nodig met deze site?

 

Meld technische problemen bij het gebruiken van de site graag aan ons, indien mogelijk zullen zullen we het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Ons adres:

Medisch Centrum Noord

Bronkhorststraat 43-45

2316 SZ  Leiden

 

t:  071 521 20 25

f:  071 522 57 62

e:  contact@huisartsenpraktijkdelangeenminken.nl

© 2015 Ivo Minken. All rights reserved.