Van 8:00 tot 17:00 - tussen 12-13u alleen spoed

PATIENTENOMGEVING

Voor herhaalrecepten / afspraken / eConsult

OVER ONS

 

Bijzondere interessegebieden omvatten de interne geneeskunde, reizigersgeneeskunde en sportgeneeskunde. Daarnaast is dokter Minken coördinator van de longzorg

(astma/copd) binnen de praktijk.

 

Dokter Minken spreekt nederlands en engels.

WERKDAGEN

Dokter Dictus heeft spreekuur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend en Dokter Minken op dinsdag en vrijdag. Op de donderdag richt hij zich op praktijkorganisatie, huisvisites en extra spreekuur bij drukte. U kunt vanzelfsprekend bij beide artsen terecht op het spreekuur. Geef indien gewenst uw voorkeur aan bij het maken van een afspraak.

MEDEWERKERS

Tot uw dienst staan de volgende medewerkers:

I. Minken
Huisarts

Dokter minken is geboren in Papua Nieuw Guinea als zoon van een tropenarts. Hij is opgegroeid in Limburg en studeerde in Leiden. Hij woont daar met veel plezier met zijn vrouw, dochter van 10 en zoon van 7.

Cheryl Verzaal
Doktersassistente

Ik ben geboren in Leiderdorp en woon in Hoogmade. Juni 2014 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Deze opleiding heb ik gevolg op het ID college in Leiden. Vanaf Januari 2016 werk ik in de praktijk van dokter de Lange en dokter Minken.

Maaike Roosen
Doktersassistente

Annemieke Peters-Sizoo
Praktijkondersteuner

Annemieke is onze praktijkondersteuner voor de patienten met suikerziekte, hart- en vaatziekten, longziekten en ouderenzorg.

Lisette Geluk
Praktijkondersteuner GGZ

SAMENWERKINGSVERBANDEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit onderdeel wordt eventueel ingevuld met uw vragen.

L. Dictus
Huisarts

Laura Dictus groeide op als dochter van een huisarts in Brabant. Voor haar studie verhuisde zij naar Utrecht. In verband met het werk van haar man verhuisde zij naar Leiden, waar ze sinds oktober 2018 werkzaam is in de praktijk.

K. Geerdink
Huisarts

L. Straasheijm
Huisarts

Hulp nodig met deze site?

 

Meld technische problemen bij het gebruiken van de site graag aan ons, indien mogelijk zullen zullen we het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

 

Ons adres:

Medisch Centrum Noord

Bronkhorststraat 43-45

2316 SZ  Leiden

 

t:  071 521 20 25

e:  contact@huisartsenpraktijkminken.nl

© 2015 Ivo Minken. All rights reserved.